Geanta sau Sotul?

Iata de ce , uneori,  o geanta poate fi mai utila decat un barbat:

1. O geanta niciodata nu uita Ziua de Nastere sau Aniversarile.  Daca cauti mai bine prin buzunarase si hartiutele pentru note vei gasi intodeauna data pe care o cauti.  Cu un barbat ar  fi timp pierdut.

2. Cand esti la o festivitate , geanta nu te abandoneaza , ca sa agate necunoscute antipatice , ci sta langa tine si eventual poate contine si o carte , ca sa o mai rasfoiesti  in cazul in care nu mai stii ce sa faci.

3. O geanta noua accepta imediat toate aspectele vietii tale , chiar si cele mai putin pozitive . Nu poti spune acelasi lucru despre noul iubit.  El va intelege si va accepta mai greu anumite ciudatenii ale tale.

4. In geanta ,  telefonul mobil daca nu-l gasesti  la primul apel , la al doilea il  gasesti neaparat.  Barbatii de multe ori nici nu ajung la un al doilea apel.

5. Daca cineva te-ar avertiza ca vei pierde geanta , imediat ai lua masuri.  In cazul unui sot/logodnic , inainte de a  dispera , te-ai gandi si la avantajele acestei pierderi.

Decembrie 22nd, 2008 | Leave a Comment

  Inregistrare site in motorul de cautare www.arhivarul.ro - GRATUIT   Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor   Viziteaza magazinul Genti-highlife.ro pe ShopMania