Avantajele unui palton.

Paltonul este evitat cu mare încăpățânare de către bărbați. Nu care cumva să fie prea eleganți ! :) . Nici nu-și dau seama ce pierd!  Am să enumer mai jos avantajele.

Am vrut să încep cu „O notă de eleganță și mult stil…”, dar m-am răzgândit, sunt prea practici ca să-i pot convinge cu „fleacuri de-astea”.

- Ține cald la ….

- Maschează un pic burta, dacă este cazul.

- Dacă mergi la o întâlnire, și nu ai avut timp să te pregătești,  un palton ( pe vreme rece, evident) va fi salvatorul tău.

- ( și în sfârșit!) Un palton va da look-ului tău o nota de eleganță și stil!

Colecția completă Brioni 2015-2016 aici.

Martie 4th, 2015 | Leave a Comment

Cu toții vrem sa fim eleganți, dar uneori se mai întâmpla sa exagerăm.

Îmi place sa mai „răsfoiesc” colecțiile propuse de unii stiliști cunoscuți ( nu dau nici un nume, fiindcă încă nu am încă unul preferat), și realizezi ca în ultimul an este o tendință tot mai îngrijorătoare (pentru mine personal…) de-a feminiza stilul masculin de-a se îmbrăca. Cu gențile pentru bărbați nu am nimic contra, este un accesoriu foarte util pe care îl apăr și îl propun cu mare ardoare.

Atenție, nu critic pe nimeni! Fiecare se îmbracă cum vrea, dar ….

Eu vorbesc despre cum ar prefera majoritatea femeilor sa fie îmbrăcat bărbatul de lângă ele.

Un costum clasic combinat cu un pulover verde sau maro, palton în pătrățele cu un pulover portocaliu închis, fular x-size, geantă -  este ceva neobișnuit pentru garderoba masculină, dar dacă sunt combinate cu mult stil vom avea o ținută care ar bucura ochiul oricărei femei, dragii mei bărbați.

Februarie 5th, 2015 | Leave a Comment

  Inregistrare site in motorul de cautare www.arhivarul.ro - GRATUIT   Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor   Viziteaza magazinul Genti-highlife.ro pe ShopMania