Știu exact cum nu vreau să mă îmbrac! [ August 17th, 2016 ] Posted in » Moda

Câte o dată îmi ia prea mult timp să mă decid cu ce să mă îmbrac: în pantaloni îmi este cald, la rochii nu am culoarea potrivită, pantalonii scurți nu mă avantajează etc, etc…

Dar atunci când văd unele colecții, știu sigur cu ce NU aș vrea să mă îmbrac  ;)  Nu înțeleg de ce unii vor să ascundă frumusețea unei femei sub țoale fără viață…

Este un păcat ca o femeie să nu apară exact așa cum este: FEMEIE

Geanta sau Sotul?

Iata de ce , uneori,  o geanta poate fi mai utila decat un barbat:

1. O geanta niciodata nu uita Ziua de Nastere sau Aniversarile.  Daca cauti mai bine prin buzunarase si hartiutele pentru note vei gasi intodeauna data pe care o cauti.  Cu un barbat ar  fi timp pierdut.

2. Cand esti la o festivitate , geanta nu te abandoneaza , ca sa agate necunoscute antipatice , ci sta langa tine si eventual poate contine si o carte , ca sa o mai rasfoiesti  in cazul in care nu mai stii ce sa faci.

3. O geanta noua accepta imediat toate aspectele vietii tale , chiar si cele mai putin pozitive . Nu poti spune acelasi lucru despre noul iubit.  El va intelege si va accepta mai greu anumite ciudatenii ale tale.

4. In geanta ,  telefonul mobil daca nu-l gasesti  la primul apel , la al doilea il  gasesti neaparat.  Barbatii de multe ori nici nu ajung la un al doilea apel.

5. Daca cineva te-ar avertiza ca vei pierde geanta , imediat ai lua masuri.  In cazul unui sot/logodnic , inainte de a  dispera , te-ai gandi si la avantajele acestei pierderi.

Decembrie 22nd, 2008 | Leave a Comment

  Inregistrare site in motorul de cautare www.arhivarul.ro - GRATUIT   Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor   Viziteaza magazinul Genti-highlife.ro pe ShopMania